Cégtörténet

Rendszerváltás után a termelő szövetkezetek felbomlásával megfogalmazódott bennem a kérdés, honnan fogják biztosítani alkatrész igényeiket az újonnan alakult mezőgazdasági termeléssel foglalkozó vállalkozások.

Cégünk beindítása előtt a helyi termelő szövetkezet alkatrész raktárgazdálkodásnál dolgoztam. Gépésztechnikus végzettségemből adódóan már eligazodtam az alkatrészek világában, de a kereskedelemmel és a mezőgazdasági gépalkatrészekkel az itt eltöltött évek alatt ismerkedtem meg igazán. Mikor elérkezettnek láttam az időt, a környékbeli termelő szövetkezetek felszámolásából megvásárolt alkatrész készletekkel 1993 tavaszán beindítottam feleségemmel saját vállalkozásunkat, családi házunk pincéjében.

Megnyitás után folyamatos fejlődés következett, amit igazol az egyre bővülő vásárlói kör. 1998-ban a cég új helyre költözött, és a mezőgazdasági gépalkatrész kínálatot kibővítettük mezőgazdasági munkagépek forgalmazásával. 2013-ban ismét költöztünk. A kor igényeit és színvonalát figyelembe véve alakítottuk ki új telephelyünket.

Célunk a vásárlóink folyamatosan változó igényeit minél magasabb szinten kiszolgálni a hosszú távú, tisztességes kereskedelem jegyében.

Tóth György